zondag 25 november 2012

Kralen horloge!


Ik heb gisteren toch zo'n leuke workshop gedaan, samen met mijn zusje Brenda en vriendin Lenny. De workshop was bij Beads4U en het was super gezellig met Yvonne, ze is echt een schat. Alles was mogelijk en niets was haar te veel! Op de website staat niets over workshops maar heb je interesse, stuur haar even een mailtje en je krijgt alle info.


Hier ben ik bezig met het rijgen van mijn horloge.


 
En dit is het eindresultaat.Vind 'm achteraf iets te druk en ga wat bedels vervangen door kristallen kralen, die ik heb gekocht bij Yvonne. De bedels die ik zo over houd kan ik wel weer gebruiken op mijn kaarten ;)


Dit is Brenda, bezig met haar horloge.En Lenny met haar armband.Had voor mijn verjaardag ook al een horloge van Beads4U gekregen (en ik kan er nog wel één gebruiken in een andere kleur, haha), deze...

Een geslaagde middag met erg leuk resultaat al zeg ik het zelf!

Fijne dag!

XOXO Renata

7 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat ziet dat er superleuk uit Renata, geweldig zo'n workshop, heb zelf elk jaar een uitje (de moederverwendag georganiseerd door de rotaryclub voor moeders met een kind met een beperking) en heb ook eens zo'n workshop toen gevolgd, vond het ook helemaal leuk en super.
Liefs van Anita

Hermien zei

Dat ziet er ontzettend mooi uit zeg.

Groetjes Hermien

Corrie zei

Ik vind de horloges zowel van jouw als van je zusje prachtig Renata ik zou er niets meer aan doen Ze zijn geweldig, goed van jullie zeg.
Lieve groetjes Corrie

Jolanda Cuper zei

Prachtig wat een mooie horloges!
Groetjes Jolanda

Jeannette zei

hoi Renata, wat een super horloge heb je gemaakt, zo gaaf, het is wel druk maar ik vind dat wel leuk, het heeft wel iets, groetjes en geniet van je horloge(s), Jeannette

Karin zei

Wauw wat gaaf zeg!

Groetjes karin xx

anja zei

oh wat leuk,heb jaren geleden zelf sieraden gemaakt,is een super leuk tijdverdrijf.
liefs Anja