zaterdag 8 december 2012

Supercandy bij elke Kaart een Feestje!

We vieren dat we (inmiddels meer dan) 1000 volgers hebben behaald bij elke Kaart een Feestje!


We hebben vier fantastische sponsors bereidt gevonden om een prijs ter beschikking te stellen en dat zijn:


Mariska van der Linde van “Stempelfeest” is een onafhankelijk demonstratrice bij Stampin’ Up!, zij verzorgt workshops en party’s met producten van dit merk.  Natuurlijk kunt u ook voor alleen een bestelling van SU-producten bij Stempelfeest terecht.
 
Eén van de winnaars van de 1000-volgers candy bij elke Kaart een Feestje! krijgt van Stempelfeest een cadeaubon ter waarde van € 10,00, te besteden aan SU-producten (bij Stempelfeest) en hierover hoeven geen verzendkosten betaald te worden.
***
 

Cards & Scrap is een trendy magazine over papierdecoratie, zowel in print als 100% identiek online met leuke extra’s, ook  via iPad. Alles op het gebied van kaarten maken, scrappen en stempelen komt aan bod. Doe 6x per jaar inspiratie op via allerlei papierprojecten met stap-voor-stap technieken, ondersteund door veel foto’s. Aangevuld met Home Deco en de laatste trends op papiergebied heeft Cards & Scrap alles in huis voor jou als liefhebber. Cards & Scrap, creatief met papier!
 
Ook Cards & Scrap stelt aan één van de winnaars een prijs beschikbaar en wel de volgende...
 
Een half jaar een all-inn proefabonnement op Cards & Scrap (3x magazines + de online uitgave met extra’s)
 
óf
 
Een jaar lang een online abonnement (6x online uitgaves).

(Het proefabonnement stopt automatisch en de winnaar mag kiezen welke abonnement hij of zij wilt ontvangen)

***
 


Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen zij al hun producten met veel zorg en kwaliteit.

Marianne Design stelt een "verrassingsprijs" ter beschikking aan één van de winnaars van de 1000-volgers candy.

***


Alle digi's in de webshop van Karen's Doodles worden met de hand getekend door Karen Johnson. Voor bijna elke gelegenheid is er wel een digi in haar webshop te vinden. Dieren tekent zij het liefst en die komen dan ook veelvuldig en in de leukste settings voor.
 
Karen's Doodles stelt drie van haar prachtige digi's beschikbaar voor één van de winnaars van deze candy.
 
 
Als je mee wilt doen met deze "1000-volgers-candy", vragen we je het volgende te doen.
 
1. Je bent (of wordt) volger van ons blog.
2. Je voegt onderaan het candy-bericht op elke Kaart een Feestje! je naam in én een link naar je blog. 3. Laat een reactie achter onder het candy-bericht op elke Kaart een Feestje! waarin je omschrijft waarom je EKEF zo leuk vindt.
4. Je vertelt zo veel mogelijk mensen over onze "1000-volgers-candy" en plaatst de "1000-volgers- blinkie" op je blog met een link terug naar het EKEF blog.
 
Je kunt meedoen met deze candy tot 31 december 23.59 uur. We zullen 4 winaars trekken, elke winnaar krijgt een prijs van één van de sponsors. Dat betekent vier keer zoveel kans op een prijs dus waag de gok zou ik zeggen! De winnaar van deze candy wordt in de eerste week van het nieuwe jaar bekend gemaakt.
 
Veel succes en een fijn weekend!
 
XOXO Renata

Geen opmerkingen: