dinsdag 26 juni 2012

ELKE KAART EEN FEESTJE! UITDAGING 121


Het is toch wat, ik vergeet gewoon bijna elke week onze uitdaging van elke Kaart een Feestje! op mijn eigen blog te zetten (en dan de dames van het DT op hun donder geven als ze even te laat zijn...om je dood te schamen!).

Maar hier is die van deze week:

Kleurenuitdaging met als OPTIE: "Mag ik deze dans van je"** / Colorchallenge with OPTIONAL: "Shall we dance" **

Dan wil ik natuurlijk eerst nog even onze sponsor van deze week COLART/LETRASET in het zonnetje zetten want ook deze keer hebben zij weer een geweldige prijs voor jullie in het verschiet.


Geen set van zes maar van maar liefst 12(!!) Flexmarkers, in onderstaande kleuren, kunnen jullie deze week winnen. Geweldig toch, kun je lekker je voorraadje aanvullen of je hebt zo een mooi beginnetje van je colllectie!

De uitdaging van deze week hangt natuurlijk weer nauw samen met de prijs... we vragen je een keuze te maken uit onderstaande kleurcombinaties en daarmee aan de slag te gaan.

* FUCHSIA ROZE / ORANJE  /GEEL

óf

* TURKOOIS / APPELTJES GROEN / PAARS

óf

* ZWART / FUCHSIA ROZE / PAARS

** LET OP!!!! Je gebruikt dus één van bovenstaande combinaties, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... (dus dingen die raar zijn in een andere kleur). / ** ATTENTION!!!! You have to use one of the combinations above, besides those colors you may only use ONE basecolor like Kraft, White or Cream. Your stamp can have other colors if necessary like, skin-hair-furr-trees-flowerleaves a.s.o...(so things which are strange in other colors).

De dames hebben zoals elke week weer hun stinkende best gedaan om er iets moois van te maken en dat is weer gelukt zoals jullie zien aan de kunstwerkjes van team Turkoois en onze gastdesigner Angelique...neem snel een kijkje op het EKEF! blog.

XOXO Renata

Geen opmerkingen: