vrijdag 4 april 2014

Swaps Stampin' Up Event

 
Gisterenavond naar mijn eerste Stampin' Up event geweest, heel gezellig samen met Ellen. Nu is het de gewoonte om te "swappen", kleine cadeautjes te ruilen. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen en doe je weer leuke ideetjes op. De swap moet geheel uit SU materialen bestaan en dat geldt ook voor het naamkaartje. Dat was nog best een uitdaging want ik heb behalve crumb cake cardstock helemaal geen papier van SU. Dus besloot ik om met stempels het cardstock een beetje op te vrolijken. Best leuk gelukt al zeg ik het zelf. Het doosje heb ik eerder gemaakt, voor mijn familie en vrienden met Valentijnsdag, de beschrijving hoe je hem maakt vind je HIER.
 En dit is mijn "buit" van gisteren avond. Wat een prachtige dingen allemaal hè? Ik was echt super enthousiast om dit te doen, alleen daarom al was de avond de moeite waard!!Stempels: Stampin' Up - Mixed Bunch, A Round Array en voor het naamkaartje Occasions Alphabet
Ponsen: Scallop circle 1 1/4" en 7/8"
Circle 1"
Papier: Stampin' Up - Cardstock Crumb Cake
Inkt: Whisper White

XOXO Renata

3 opmerkingen:

Anne-Marie Breurkes-Rood zei

Hoi Renata, bedankt voor je leuke swap! Slim opgelost door zelf je cardstock te bestempelen en een mooie manier van vouwen. Heel veel plezier met Stampin'Up!
Groetjes, Anne-Marie

Hillie zei

Wat een prachtig doosje! Hartelijk bedankt voor deze erg leuke swap en de uitleg.

Patrice zei

Ooo Renata, wat gaaf zeg! Het is zo jammer dat StampingUp België uitsluit... Want hier mag het niet verkocht worden...
Wat is die swap leuk geworden, wat een prachtige resultaten.
Grtjs Patrice