woensdag 9 april 2014

Een super gezellige dag met mijn nichten.

 
30 Maart jl. heb ik een ontzettend leuke workshopdag met mijn nichten (van moeders kant) gehad, hieronder meteen maar even een overzichts foto.
 

De meeste van mijn nichten zijn geen knutseltypes, sommigen kregen er zelfs de kriebels van zeiden ze vooraf :) Daarom heb ik héél veel tijd besteed aan de voorbereidingen (en dat vond ik héérlijk!!). Ik had alles voorgesneden, gerild, gestempeld, uitgestanst, de lintjes en touwtjes op maat per projectje en dat alles in verschillende kleuren en met verschillende stempeltjes voor diverse gelegenheden. Op deze manier hadden ze keuze genoeg en konden ze hun projectjes naar eigen smaak versieren. Maar eerst moest er bijgekletst worden. Twee nichtjes hadden andere verplichtingen maar kwamen toch even met hun kinderen om een hoekje kijken. Dus besloten we op dat moment eerst even foto's te maken. Een normale groepsfoto en een groepsfoto met allemaal gekkigheid. Met twee raamkozijnen (gevonden op de locatie) hebben we ook nog een paar gekke "close-ups" gemaakt, zó grappig!


Daarna zijn we begonnen aan het eerste projectje, daarna wat eten (iedereen had iets meegenomen) en daarna de volgende projectjes. Ik had er zes voorbereid, sommige hadden er drie af sommige meer en één nichtje zelfs alle zes! Het grappige is dat juist diegene die dachten dat het niets voor hen was er de meeste lol in hadden. Het is natuurlijk hartstikke leuk om na even ploeteren een heel gaaf projectje onder je handen vandaan te zien komen.

Dit zijn de voorbeeldjes die ik had gemaakt:


En dit zijn de resultaten van de meiden:

 
Helaas niet van allemaal een foto maar zo hebben jullie een idee hoe goed de meiden het hebben gedaan.

Het was een fantastische dag en ik zeg...VOLGEND JAAR WEER!!

XOXO Renata

5 opmerkingen:

Anneke. zei

Schitterende projectjes! Wat gezellig zo'n dag met je nichten. Je hebt er veel tijd aan besteed :)
Groetjes Anneke.

Patrice zei

Wie van die meiden zei ook weer dat ze niet kon knutselen...wat een "liegebeest" hahahaha, ze hebben allemaal heel mooie resultaten uit hun handen getoverd!
Grtjs Patrice

corryskaart zei

hoi renata
wat lijkt mij dat leuk om met alle nichten zo te freubelen en wil wel zeggen dat ze het prachtig hebben gemaakt
groetjes corry

Hermien zei

Wat een gezelligheid en creativiteit!
Dat ziet er prachtig uit

Groetjes Hermien

Malika zei

Heel mooi hoor die doosjes.

Malika