dinsdag 14 mei 2013

SISTER ACTWe hebben mijn vader voor zijn 70ste verjaardag kaartjes gegeven voor Sister Act. De bedoeling was dat we gezellig met zijn vieren zouden gaan, mijn ouders, zusje en ik. Dus alles geregeld voor vrijdagvond 24 mei. Afgelopen dagen zijn we met de hele familie een paar dagen er op uit geweest, ook om het heugelijke feit te vieren en toen hij deze kaart kreeg zei hij met een big smile meteen "Sister Act". Het cadeau viel dus goed ik de smaak! Eenmaal thuis belt mijn moeder, "heb je het met je zus overlegt"? "Natuurlijk", was mijn antwoord....blijkt dat zij de 24ste een bruiloft heeft en dat mijn ouders de kinderen dan een nachtje zouden hebben. Ik geprobeerd of wij van datum konden ruilen, dat ging dus niet, ook niet dmv van de annuleringsverzekering (€ 14,40!!!) die ik dus ook nooit meer hoef af te sluiten! We leven echt in een klantvriendelijke wereld tegenwoordig! Enfin, nu heb ik dus 4 kaartjes voor Sister Act in de aanbieding, met een flinke korting! Liefhebbers??? Laat dan even een berichtje achter met je email adres, dan neem ik contact met je op.

Stempel: Mo's Digital Pencil
Tekststempel: Lili of the Valley
Papier: Basic Grey

XOXO Renata

12 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Jeetje dat is jammer zeg Renata, echt balen. Wat belachelijk dat je het niet meer kan annuleren terwijl je wel een verzekering had afgesloten. Wat een schitterende kaart zeg, snap dat je vader er blij mee was. Ik hoop dat je de kaartjes snel weg zult raken.
Liefs van Anita

Deborah zei

Oh, wat een super leuke kaart! Ik moest er spontaan van lachen, past perfect bij het kadootje!
Liefs, Deborah

Cornelie zei

nee sorry, geen liefhebber, maar wel van je kaart, hihi, heel gaaf gedaan! Ook je bijdrage in de C&S was weer mooi, en echte Renata's!!!

Hermien zei

Wat jammer Renata, soms lopen de dingen anders dan gepland.
Jammer dat ze niets voor jullie kunnen betekenen ondanks een annuleringsverzekering!
Maar je kaartje is super...

groetjes

Anneke. zei

Ach, wat sneu nou! Wat vervelend dat ze geen begrip tonen en jullie situatie en een andere datum voorstellen. Is er niet één of ander tv programma die hier in bemiddeld :)
Succes.
Groetjes Anneke.

Marian zei

Wat leuk allemaal. En de de kaart voor sister act super en mooi
Groetjes

Ellen zei

Wat een hilarische kaart en wat een teleurstelling dat de verrassing niet door gaat. Hopen dat jullie het nog kunnen verplaatsen...
Groetjes Ellen

Jeannette zei

jeetje, wat is dat balen Renata. zo jammer, terwijl het zo leuk werd ontvangen, hopelijk kun je de kaartjes nog doorverkopen. Overigens is de stempelafdruk superleuk en natuurlijk ook het kaartje, groetjes Jeannette

Bernadet zei

schitterende kaart en hoe toepasselijk om dit aan je paps cadeau te geven!!!
Oeps... dan is er ergens iets misgegaan meis, wat een domper zeg, eigenlijk wel raar dat je de kaartjes niet gewoon om kan ruilen.
En nu.... ga je alsnog een keertje met z'n 4tjes of heb je het nu gehad??
Ik hoop dat je de kaartjes nog van de hand kunt doen.
Succes ermee!!

Betina Nijenhuis zei

een prachtig kaartje Renata!!

Liefs Betina

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wat een super leuk kaartje!
en wat jammer dat het zo gelopen is.

Groetjes Ida

Sabine van bekkum zei

Hey Renata, wat een gave kaart en een super leuke stempel met die nonnen. Groetjes Sabine van de poortgroep