dinsdag 12 februari 2013

ELKE KAART EEN FEESTJE - UITDAGING 154Liefde/Valentijn/Trouwen (alles wat met liefde te maken heeft) /Love/Valentine/Marriage (anything about love)Deze week bij elke Kaart een Feestje! hebben we een hele lieve uitdaging en dat kan natuurlijk ook niet anders met Valentijnsdag om de hoek... We willen graag een kaartje, project of layout zien dat te maken heeft met LIEFDE. Dat kan zijn de liefde voor je partner, kind, ouders, broers, zussen, vrienden of misschien wel een stille liefde. We gaan zelfs nog een stapje verder, het kan ook een felicitatiekaartje zijn voor een stel dat gaat trouwen of samenwonen (en dat is weer handig voor je voorraad)... Met andere woorden je kunt er weer alle kanten mee op dus we hopen weer op een groot aantal deelnemers.

De prijs is ook deze keer weer de moeite waard en wordt beschikbaar gesteld door NOOR DESIGN en is de heel toepasselijke stans "Vintage Flourishes".


Vergeet niet nog even een kijkje op elke Kaart een Feestje! te nemen want de collega's van team Roze hebben weer prachtige kaarten, layouts en projecten gemaakt!

Fijne dag!

XOXO Renata

1 opmerking:

Jeannette zei

Deze uitdaging is ook weer superleuk, dar wil ik wel weer aan meedoen, groetjes Jeannette