dinsdag 15 mei 2012

ELKE KAART EEN FEESTJE! UITDAGING 115 & SPREUK VAN DE WEEKDinsdag dus tijd voor de uitdaging bij elke Kaart een Feestje! Een hele makkelijke dit keer want ALLES MAG! Doe dus gezellig met ons mee.

                                                                                                      is de sponsor deze week!Afgelopen zondag was het weer tijd voor de spreuk van de week en omdat het een drukke dag voor mij was (mijn twee tantezeggertjes Loraine en Samira hadden hun eerste communie, mijn vader was jarig, het was moederdag én mijn zusje die vrijdag jarig was vierde ook maar meteen haar verjaardag, alles in één) ben ik deze helemaal vergeten op mijn eigen blog te plaatsen dus hier is ie alsnog.

Deze keer geen spreuk uit mijn boekje maar één van Bugaboo Stamps! Echt....daar moet je eens een kijkje nemen, de stempels én bijbehorende spreuken zijn HILARISCH! Zo ook deze :)


Stempel: Bugaboo Stamps - Gus Birthday Rocking Chair
Papier: KI Memories
Kleurmedium: Prismacolor potloden
Overig: Spellbinders Nestabilities - Classic Oval

XOXO Renata

9 opmerkingen:

arjette zei

Geweldig kaartje Renata!!! Die spreuk had ik moeten hebben voor het kaartje voor vandaag op het EKEF blog, hilarisch!!!!

gr. arjette.

Leny Hempen zei

Wat weer een super gaaf kaartje Renata.
Echt geweldig.

Gr Leny Hempen

sjouks kaarten zei

Wat een grappig kaartje!
Groetjes Sjoukje

Jolanda Cuper zei

Hoi Renata ik vind het een super kaart hoor! Mooie kleuren en humoristisch en daar hou ik wel van.
Groetjes Jolanda.

Aartje zei

Hallo Renata, geen reactie dat kan toch niet, je kaart is superleuk , zelf heb ik dit soort stempels nog nooit aangedurfd, maar als ik ze zo zie dan zijn ze superleuk.
Groeten, Aartje

Marianne zei

Ja echt een hele mooie kaart en waarschijnlijk is je blogpost niet opgevallen omdat er niet direkt een foto van je kaart bij stond, maar het logo van elke kaart een feestje. Leuke digi en spreuk. Echt een heel grappig kaartje!!
Groetjes,
Marianne

Corrie zei

Jammer hoor als je geen reactie krijg op zo.n super mooie kaart,maar ik wil niet altijd een van de eerste zijn die reageert. Dus doe ik het nu als nog ik vind je kaart en de spreuk geweldig groetjes Corrie

greet zei

Wat een gave digi en de tekst past er helemaal super bij!

Groetjes Greet

Ellen zei

Hilarisch , Ja zeker!
En super mooi gekleurd!
Groetjes Ellen