vrijdag 20 juni 2008

Resultaat van een dagje met Nicolet en een dagje met Lenny.

Woensdag is Nicolet een dagje geweest en hebben we gezellig samen kaarten gemaakt. Ik ben een enorme teut en meer dan 1 kaart per dag zit er voor mij meestal niet in (ik heb natuurlijk wel als excuus dat ik tussendoor klanten moet helpen omdat we hier op de zaak waren ;) !!!). Afijn, dit is het resultaat. Ik ben wel aan een volgend kaartje begonnen ...

... dat ik donderdag heb afgemaakt toen Lenny een dagje kwam. Ook zij is om wat het kaarten maken met stempels betreft en heeft gisteren de aanzet van twee hele leuke kaartjes gemaakt (jammer dat zij geen blog heeft!). De kaart hieronder is het resultaat van mijn harde werken.

Het papier dat ik voor beide kaartjes heb gebruikt is van FancyPantsDesigns, cardstock van Bazzill, knoopjes en lint van de forniturenzaak. Op de bovenste kaart zijn bh-haakjes gebruikt en een bedel gekocht in een kralenwinkel in Hilversum. De stempel is uit een set van Hero Arts. Het gestikte figuur op de onderste kaart is van Marianne Design. Je moet dit eigenlijk anders gebruiken maar ik vind een gewone stiksteek mooier.
Hou m'n blog in de gaten want ik heb van de dames hele leuke afdrukjes gekregen!

XOXO Renata

2 opmerkingen:

Vera zei

ben benieuwd renata naar je creaties met je nieuwe afdrukjes!!

groetjes, Vera

nicolet zei

Het was ook erg gezellig woensdag... Nogmaals bedankt Renata... Mijn gemaakte kaarten heb ik ook al op mijn blog gezet!!

Groetjes Nicolet