donderdag 27 maart 2008

Guppie

Het verhaal op deze layout is heel grappig. Joery had van een vriendin van Brenda guppies gekregen. Al na een dag was er 1 dood en dat was een klein drama. Mijn moeder zei tegen Joery dat hij hem door de wc kon spoelen of in de IJssel kon gooien. Dan dat laatste maar vond Joery want als hij dan weer levend werd kon ie in ieder geval nog zwemmen. Zo gezegd, zo gedaan. Met een theezeefje werd het guppie uit de kom gevist en Joery mocht hem zelf in de IJssel gooien. Hij deed dat echter een beetje onhandig in een onderwaardse zwaai zodat hij het guppie met een boog tegen zijn eigen voorhoofd gooide waar het bleef plakken. Brenda en mijn moeder lagen natuurlijk in een deuk wat het er voor Joery niet beter op maakte, dat begrijpen jullie. Het was brullen! De foto is een schoolfoto van 2006.


XOXO Renata

2 opmerkingen:

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat een verhaal, Renata! Een giller! En tegelijk een klassieker! Goed van je dat je 'm gescrapt hebt. Je bent sowieso lekker bezig met al die mooie layouts! TOP!
Liefs,
Nellie

nicolet zei

Inderdaad een verhaal om nooit te vergeten!!! Dat zal ook wel niet gebeuren! De lauyout is trouwens ook super, mooi die kleuren!
Groetjes Nicolet