dinsdag 26 juni 2012

ELKE KAART EEN FEESTJE! UITDAGING 121


Het is toch wat, ik vergeet gewoon bijna elke week onze uitdaging van elke Kaart een Feestje! op mijn eigen blog te zetten (en dan de dames van het DT op hun donder geven als ze even te laat zijn...om je dood te schamen!).

Maar hier is die van deze week:

Kleurenuitdaging met als OPTIE: "Mag ik deze dans van je"** / Colorchallenge with OPTIONAL: "Shall we dance" **

Dan wil ik natuurlijk eerst nog even onze sponsor van deze week COLART/LETRASET in het zonnetje zetten want ook deze keer hebben zij weer een geweldige prijs voor jullie in het verschiet.


Geen set van zes maar van maar liefst 12(!!) Flexmarkers, in onderstaande kleuren, kunnen jullie deze week winnen. Geweldig toch, kun je lekker je voorraadje aanvullen of je hebt zo een mooi beginnetje van je colllectie!

De uitdaging van deze week hangt natuurlijk weer nauw samen met de prijs... we vragen je een keuze te maken uit onderstaande kleurcombinaties en daarmee aan de slag te gaan.

* FUCHSIA ROZE / ORANJE  /GEEL

óf

* TURKOOIS / APPELTJES GROEN / PAARS

óf

* ZWART / FUCHSIA ROZE / PAARS

** LET OP!!!! Je gebruikt dus één van bovenstaande combinaties, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc.... (dus dingen die raar zijn in een andere kleur). / ** ATTENTION!!!! You have to use one of the combinations above, besides those colors you may only use ONE basecolor like Kraft, White or Cream. Your stamp can have other colors if necessary like, skin-hair-furr-trees-flowerleaves a.s.o...(so things which are strange in other colors).

De dames hebben zoals elke week weer hun stinkende best gedaan om er iets moois van te maken en dat is weer gelukt zoals jullie zien aan de kunstwerkjes van team Turkoois en onze gastdesigner Angelique...neem snel een kijkje op het EKEF! blog.

XOXO Renata

zondag 24 juni 2012

LIFE IS TO SHORT TO BE ANYTHING BUT HAPPY!


Dat is de spreuk deze week bij elke Kaart een Feestje! en dit is de kaart die ik daarbij heb gemaakt!



Ben helemaal weg van dit papier van LilyBeeDesign, zo lekker vrolijk dus perfect voor deze stempel en deze spreuk!

Stempel: Mo's Digital Pencil
Papier: LilyBeeDesign - Head over Heels
Kleurmedium: Prismacolor potloden
Swirl: Magnolia - Doohickeys
Overig: Spellbinders - Nestabilities

XOXO Renata

donderdag 21 juni 2012

LOVE U XOXO




Deze had ik volgens mij ook nog niet laten zien...  Ook dit kaartje had door het mooie papier en de grappige digi niet veel nodig, wat mij betreft tenminste ;)

Papier: KaiserCraft
Stempel: Karen's Doodles
Kleurmedium: Prismacolor potloden
Randje: My Favourite Things - Die-Namics

XOXO Renata

dinsdag 19 juni 2012

Post voor Kanjers!

Graag wil ik ook hier jullie aandacht vragen voor en onzettend warm initiatief namelijk POST VOOR KANJERS! Je kunt je hier aanmelden om 1 x per week, 1x per 2 weken of 1 x per maand een kaart naar een ernstig ziek kind te sturen... En dat niet alleen ze hebben allerlei andere acties om een lach op de gezichtjes van de zieke kinderen te toveren! Maar mijn specifieke aandacht gaat dus naar die kaarten-stuur-actie...hoe kan het ook anders! Kom op en doe met me mee, meld je aan (ik heb het zojuist gedaan) en maak een kindje blij want....het zal je kind maar zijn!!

XOXO Renata

zondag 17 juni 2012

SPREUK VAN DE WEEK BIJ ELKE KAART EEN FEESTJE





Valt verder niets aan toe te voegen toch? De spreuk van de week bij elke Kaart een Feestje! spreekt voor zich en is weer heel waar! Maar wel moeilijk op te volgen ;)

Stempel: Mo's Digital Pencil
Papier: Authentique - Uncommon
Kleurmedium: Prismacolor potloden
Overige: Spellbinders - Nestabilities

XOXO Renata

donderdag 14 juni 2012

ELKE KAART EEN FEESTJE - SPREUK VAN DE WEEK

Even zonder pc gezeten (heerlijk rustig!!) maar nu een 'nieuwe' en wat is ie snel...wat een verademing na steeds 3 tot 5 minuten (ik overdrijf niet) te moeten wachten totdat er een pagina opent!!!

Maar hier nog (enigszins verlaat dus) de kaart voor de spreuk van de week van elke Kaart een Feestje!




Een heel ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn en ik weet ook niet zo goed wat ik er van moet vinden ;)

Stempel: Sureya
Papier: Basic Grey
Kleurmedium: Prismacolor potloden
Knopen: My Favourite Things - Die-Namics

XOXO Renata

vrijdag 1 juni 2012

Hugs & Kisses




Het lijkt er een beetje op dat ik weinig uitvoer maar niets is minder waar :) Natuurlijk ben ik elke dag zo'n beetje in de weer met elke Kaart een Feestje! en daardoor vergeet ik mijn eigen blog een beetje. Eén kaartje per week is natuurlijk wel een beetje weinig. Ik maak ze wel hoor maar ik ben vooruit aan het werken voor de 'Spreuk van de Week' van elke Kaart een Feestje! omdat ik straks als mijn man vakantie heeft niet steeds in mijn hobbykamer wil zitten ;) En ze moeten dan ook allemaal "gepland" worden op het blog zodat Mariska straks niet omkomt in het werk. En de 'Tip van de Week' moet ook vooruit gepland worden. Daarnaast ben ik al weer aan het bedenken wat ik zal gaan maken voor de volgende (is voor mij die van september/oktober want voor juli/augustus is alles al weer ingeleverd) "Cards & much More".

Deze kaart heeft in de (toen nog) "Cards Only" gestaan en had ik hier nog niet laten zien. De kaart had door het mooie papier weinig nodig!

Stempel: Make It Crafty
Papier: Kaiser Craft
Kleurmedium: Prismacolor potloden

XOXO Renata